29 november 2021

Wilt u een doucheput kopen die heel lang mee zal gaan?

3 min read

Ik ben voor het eerst op mezelf gaan wonen en ik heb een klein huurhuisje. Ik wil natuurlijk dat alles naar mijn smaak is en dat ook alles van goede kwaliteit is zodat ik het niet meer na de verbouwing hoef te veranderen. In mijn huis was alles van goede kwaliteit tot ik in de douche kwam. De grond was echt afschuwelijk lelijk bruin en de doucheput zag er zo vies uit en gewoon onhygiënisch. Ik heb er ook niet gedoucht totdat ik een oplossing had gevonden voor dit. Ik zat natuurlijk met het probleem dat de douche er niet goed uitzag en ik de doucheput moet laten vervangen. Na online een zoektocht te doen kwam ik terecht op de  site aquaberg.nl terecht waar ze als sinds 1998 gespecialiseerd zijn in waterafvoer. Dat klonk goed dus ik besloot verder te kijken en te zoeken naar een doucheput. Ze hebben verschillende en veel soorten doucheputten. Al hun producten zijn duurzaam geproduceerd en 100% recyclebaar. Er staat ook bovenaan de site gelijk beschreven dat de meeste doucheputten die hun verkopen een reukslot met handgreep heeft waardoor het makkelijker is om de doucheput te reinigen en bij te houden. Ik ging verder kijken en het verschil is dat de nieuwste doucheputten bij sommige een klant en klaar bezand afvoer is en de ander een kunststof afvoer heeft. De aquaberg vloerput 2030 sprak me erg aan en dit is met een klant en klaar bezand afvoer, er zit ook een video bij die u kunt bekijken waarin wordt uitgelegd hoe de doucheput wordt geïnstalleerd. In de specificaties staat ook belangrijke informatie die je moet weten zoals de voegframe breedte en de afmeting enzovoort. Ik stuurde de link door naar mijn broer en die heeft voor mij een dealer gevonden die een goede doucheput verkoopt, en een voor mij kunnen aanschaffen. Nadat de doucheput geïnstalleerd was leek mijn douche gelijk stukken schoner en brand new. Ik ben erg blij dat ik via deze site in een doucheput heb geïnvesteerd die ook nog is duurzaam geproduceerd is, van goede kwaliteit is en lang meegaat.

Op deze site zijn ze gespecialiseerd in waterafvoer sinds 1998

Een nette en makkelijke site om te gebruiken met genoeg aanbod van verschillende en informatie over waterafvoer. Op de site is ook een leuk verhaaltje over hoe het bedrijf begonnen is en nu te werk gaat. Het is ook fijn dat er een filmpje bij is met informatie hoe uw product geïnstalleerd wordt. U kan makkelijk contact opnemen en dan wordt er opgenomen door een van de gezinsleden van het bedrijf.

Bekijk de producten zelf ook eens op deze site

Ik ben erg tevreden met mijn doucheput dus ik raad u aan om een kijkje te nemen voor u zelf omdat:

  • U hier producten van goede kwaliteit krijgt
  • U hier producten die duurzaam geproduceerde zijn krijgt
  • U een snelle en goede service heeft

Wilt u nog meer informatie, neem dan voor u zelf een kijk op de website, het adres is aquaberg.nl. U zult zien dat men heel veel mogelijkheden op deze site te bieden heeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *