spuitgiet
Zakelijk

Welk spuitgiet oplossing zoek jij?

Wanneer jij op zoek gaat naar spuitgiet oplossing om jouw product te vervaardigen, waar denk je dan aan? Veel ondernemers hebben niet in de gaten dat er onwijs veel bedrijven te vinden is die dit met plezier realiseren. Echter zijn de kosten behoorlijk verschillend! Ga dus eerst goed op onderzoek uit alvorens je akkoord geeft op een voorstel.

Spuitgieten gebeurt door middels van een spuitmond met een matrijs. Kunststof wordt verwarmd totdat het vloeibaar is. Vervolgens zal het met hoge druk worden ingespoten in een matrijs die koud is. Doordat het matrijs koud is stolt de kunststof direct en zal het zijn vorm krijgen. Het belangrijkste van dit gehele proces is dat het volautomatisch gebeurt en er dus weinig mankracht aan te pas komt. Hierdoor zal het proces ook versneld kunnen worden doordat machines continu zijn werk blijven doen. 

spuitgiet

Kennis van diverse materialen

Een manier vinden om meerdere spuitgiet oplossingen te realiseren doe je vaak buitenshuis. Het wordt wel aangeraden om een specialist te zoeken die hier daadwerkelijk gespecialiseerd in is. Vaak beschikken zij over het juiste materiaal en de kennis is er ook aanwezig. Bij Naber Plastics hebben zij voornamelijk kennis over:

  • PP,
  • PS,
  • HPDE

Natuurlijk zijn er meerdere soorten materiaal mogelijk om dit door middel van spuitgiet te vervormen. Hiervoor kan je het beste contact met hen opnemen voor het beste product.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *