flippingbook
Zakelijk

Wat is een flippingbook?

Bij Digitaalpubliceren.com bent u meer dan welkom voor een digitaal flippingbook. Hier kunt u uw eigen flippingbook realiseren. Het enige dat u hoeft te doen is content aanleveren en de huisstijl van uw bedrijf. De rest kan Digitaal Publiceren voor u regelen. Bovendien neemt dit bedrijf de gehele zorg hiervoor uit handen. Wij controleren op het moment van publiceren het document handmatig. Hierin wordt de content doorgenomen, de manier van schrijven, de afbeeldingen en gekeken of de boodschap die u over wilt brengen ook daadwerkelijk naar voren komt. Dit komt omdat Digitaal Publiceren een online media strategie achtergrond heeft.

flippingbook

10 jaar ervaring in digitaal publiceren.

Een snelle werking realiseren door gebruik te maken van een flippingbook. Hiermee hoeft u namelijk niet meer in PDF te werken en dat is mooi meegenomen. Met een flippingbook maakt u uw ondernemen een stuk moderner en zal iedereen versteld staan. Zo is een flippingbook haast niet meer weg te denken in het zakelijke segment. Steeds meer ondernemers ervaren hierin het voordeel om mee te werken. Eigenlijk is een flippingbook niet meer dan een ander woord voor een bladerbare PDF. Door een PDF document om te laten zetten naar een flippingbook kunt u uw klanten, geïnteresseerden en derden een goed beeld geven van uw aangeboden producten of diensten. Zo krijgt een PDF document meer beleving. In een flippingbook kunt u vervolgens gebruik maken van alle functies die ook in uw PDF document zitten alleen dan een stuk moderner.

Online is makkelijk

flippingbook

Bij Digitaal Publiceren weten zij als geen ander hoe zij een PDF document goed weer kunnen geven in een flippingbook. Dit komt door de jarenlange ervaring.  Wilt u graag een presentatie geven waarbij een document gepresenteerd wordt, of wilt u de testresultaten in een net document verzamelen? Denk dan eens aan een digitaal flippingbook. Het bespaart enorme kosten en het is makkelijk te maken. U heeft een prachtige bedrijf gevonden die voor u een flippingbook kan samenstellen, maar hoe vervelend is het als er reclame aan vast zit! Bij Digitaal Publiceren heeft u daar geen last van! Zij maken voor u uw flippingbook geheel reclamevrij! Daarnaast word uw huisstijl volledig overgenomen en sluit dit prachtig aan bij uw eigen website. U kunt een flippingbook gemakkelijk bestellen via de website van Digitaal Publiceren. Wilt u graag meer informatie ontvangen over de mogelijkheden die zij u kunnen bieden? Neem vrijblijvend contact op en zij vertellen u graag meer over de producten en diensten.