Zakelijk

Wat is crypto en hoe kun je er in handelen?

Crypto trading is digitaal geld welke je kunt verhandelen en is het te verkrijgen met het actief handelen in aandelen of andere waardepapieren of metalen die aghand=kelijk zijn van een koers. Het is de bedoeling dat je met een lage koers een goed instapmoment weet te vinden, om vervolgens je geïnvesteerde bedrag met winst te verkopen wanneer de koersen stijgen. Het klinkt als een simpele truc, maar is er veel meer kennis een vaardigheid nodig dan je denkt!

Er zijn verschillende manieren om te handelen in cryptovaluta, maar worden er over het algemeen drie manieren gehanteerd; HODL, swing traden en day trading. Wanneer je een strategie wilt inzetten waarbij je er vanuit gaat dat in de verre toekomst de cryptocurrency veel meer waard wordt en dus over een lange tijd een grote winst kan boeken, is het verstandig om te kiezen voor HODL. Met swingtraden is het de bedoeling dat je kijkt naar bepaalde patronen in de koers, om vervolgens laag in te kopen en met winst te verkopen op redelijk korte termijn. Daytrading spreekt in principe voor zichzelf, hierbij koop en verkoop je de munten vinnen dezelfde dag.

Een start maken met investeren in cryptocurrency

Beginnen met cryptocurrencies is erg gemakkelijk bij een online exchange of broeker. Je maakt hier zeer eenvoudig een account aan om vervolgens eenvoudig en snel crypto te kopen en te verhandelen met andere gebruikers van het platform. Als gebruiker van het platform beschik je over vele voordelen, aangezien je het aankopen en verkopen van cryptovaluta kunt automatiseren door bestellingen te plaatsen voor een bepaalde koers, de crypto te verkopen tegen een bepaalde koers en is het ook mogelijk om stop-losses in te stellen, waardoor je nooit meer verlies kunt maken dan de koers waarvoor je een stoploss hebt ingesteld. 

Verder is het zeker aan te raden in verschillende artikelen en boeken te lezen, zijn YouTube-videos erg interessant en is het ook aan te raden om op zoek te gaan naar nieuwsartikelen!

Een interessante cryptomunt, Zcash!

Wanneer je op zoek bent naar interessant cryptocurrencies, kun je Zcash kopen. Zcash is een cryptocurrency die in het rijtje van populaire munten als Bitcoin, Ethereum, Ripple en Litecoin te plaatsen is. Zcash is gebouwd op de blockchain en wordt hier de oorspronkelijke Bitcoin Core-code gebruikt. De munt is in 2016 opgericht nadat het relatief eenvoudig bleek te zijn om transacties van Bitcoin te herleiden op gebruikers. Zcash besloot deze issues op het gebied van privacy aan te pakken en ontwikkelde vervolgens een verbeterde versie van BTC’s algoritme. Wanneer je nu geïnteresseerd bent willen we je zeker aanraden om zelf nog eigen onderzoek te doen naar Zcash, om vervolgens te starten met traden of een mooie munt toe te voegen aan je portfolio!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *