Koffie Tilburg
Zakelijk

Waar vind je goede koffie in Tilburg

Steeds vaker schrijven mensen dat ze geen goede koffie kunnen vinden in onze prachtige stad en daarom maar uit pure wanhoop terecht komen bij de Starbucks. Nou is er natuurlijk niks mis met Starbucks koffie, maar er gaat niets boven een perfecte, met liefde gebrouwen kop koffie. Bonen direct van de beste plantages in Guatemala naar jouw kopje espresso. De perfect manier om de dag te beginnen. Koffie in Tilburg is ver gekomen, geloof mij. Overal springen tentjes uit de grond waar je koffie van uitmuntende kwaliteit kan vinden.

Koffie Tilburg

Hoe herken ik goede koffie?

Goede koffie herken je door de donkerbruine kleur. Is de koffie meer groen- of geel kleurig dan heb je waarschijnlijk met een frisdrank te maken. Koffie kan hele complexe aroma’s hebben, die allemaal naar boven komen tijdens het roosterproces. Denk hierbij aan chocolade, komijn, appel, kers, kaneel, kurkuma of cola aroma’s. Goede koffie is altijd vloeibaar, wanneer het niet uit je kopje komt, is het beter het te laten staan.

Hoe herken ik Tilburg

Tilburg is een stad die tegenwoordig steeds meer bekend staat om haar goede koffie. Ruik je dus een lekker bakkie, dan ben je waarschijnlijk midden in Tilburg of een andere plek waar koffie verkocht wordt. Tilburg ligt in Noord-Brabant of Limburg, één van de twee.

Koffie Tilburg

Hoe herken ik goede cappucino?

Een goede cappuccino bestaat uit een shot espresso en opgeschuimde warme melk. Een goede cappuccino is warm, maar niet heet. Vaak maken barista’s een leuk figuurtje in het schuim, vooral hartjes zijn ze goed in.