Training volgen IT
Zakelijk

Ms 100 training voor extra kennis

De ms 100 training is speciaal gericht op professionals die al veel ervaring hebben met de ICT. Heb je alleen een extra training nodig om alle informatie en vaardigheden weer op te frissen. In dit geval is deze training precies de training die bij jouw past. Doordat Didacticum al veel ervaring heeft in het geven van deze cursussen kunnen zij jou en jouw team helpen bij het krijgen van de benodigde diploma’s. Het kan natuurlijk ook dat jij en jouw team al over alle vaardigheden beschikken, omdat er dagelijks mee gewerkt wordt. Alleen dat jij nog niet over de diploma’s beschikt. In dit geval is Didacticum graag jouw partner om te helpen bij het halen van deze certificaten.

Bedrijf training

Welke training past bij mij

Er zijn veel verschillende trainingen die een beetje lijken op de ms 100 training. Het is heel belangrijk dat je van alle trainingen duidelijk bekijkt wat je ervan leert en wat je wilt leren. Tijdens het uitvoeren van deze cursus zal je veel verschillende vaardigheden die te maken hebben met ms 100. Je weet na de cursus exact hoe je met dit systeem om moet gaan. Door deze cursus wordt je hier een expert in en kan je bij veel bedrijven een goede bijdrage leveren. Wel is het belangrijk dat je van te voren kijkt welke specifieke cursus bij jou past. Denk aan wil jij alle vaardigheden leren of slechts een bepaald gedeelte. Denk over al deze dingen goed na voordat jij je inschrijft voor een van de vele cursussen die Didacticum aanbiedt. 

Zakelijk

Wat leer je van deze training

Tijdens deze training leer je hoe je om moet gaan met verschillende vaardigheden. Je kan met deze Microsoft cursus goed uit de voeten met Microsoft 365. Ook kan jij aan andere collega’s uitleggen hoe verschillende applicaties werken. Je komt professioneel over doordat jij alle vaardigheden van Microsoft beschikt. Je weet precies hoe je met al deze functies om moet gaan. Wel is het belangrijk dat je deze applicaties blijft gebruiken, zodat je niet vergeet hoe je hiermee moet werken. Je leert de volgende vaardigheden tijdens de deze korte training: evalueren, plannen, implementeren en beheren van Microsoft 365. Je weet na deze cursus hoe je deze vaardigheden kan toepassen in jouw eigen organisatie. Heb je nog meer vragen over deze cursus of over een andere cursus neem dan contact op met Didacticum.