29 november 2021

Maak gebruik van de odds

2 min read

Wedden op sport kan al vele decennia. De meeste Nederlanders hebben ook wel een op een sportwedstrijd gewed. Dit kan online, via een toto in de winkel maar ook worden er vaak informele weddenschappen tussen vrienden gesloten. In deze blog zal ik uitleggen hoe je je winst op online gokken op sport kunt maximaliseren door een paar handige tips en tricks.

Wedtips

Niet iedereen weet alles van voetbal af, gelukkig zijn er wel mensen die voetbal dagelijks volgen en daardoor goede tips kunnen geven op welke wedstrijden in te zetten. Kijk maar eens op voetbal wedtips vandaag, je zult zien dat er bij veel verschillende wedstrijden tips worden gegeven. De experts kijken niet alleen naar welke ploeg gaat winnen, maar ook bijvoorbeeld naar weddenschappen die over het aantal corners of op weddenschappen of beide ploegen zullen scoren of niet. Daarnaast kijken de experts niet zozeer naar welke wedstrijd de grootste uitkomt heeft om te winnen, maar kijken ze naar de kans dat je de weddenschap wint en de odds van het wedkantoor die je hebt. Op een wedstrijd waar de odds 1.05 zijn valt niet zo veel te winnen. Vooral wedstrijden met odds boven de 2 beginnen interessant te worden, aangezien je je inzet dan kan verdubbelen.

Welkomstbonus

Kijk op verschillende goksites naar de welkomstbonus die je ontvangt. Hierbij kan je namelijk gratis geld ontvangen en het is enorm zonde om dat te laten liggen. Kijk is bij beste welkomstbonus sport, dit geeft een mooi overzicht van alle welkomstbonussen op de verschillende goksites. Ik zelf heb een account op verschillende sites, zodat ik van meerdere welkomstbonussen gebruik heb kunnen maken. Daarnaast heeft het gokken op verschillende websites het voordeel dat je kan kijk waar je de beste odds krijgt voor de weddenschap. Zo kunnen de odds bij de verschillende aanbieders van online gokken redelijk wat verschillen. Kijk voordat je een gokje waagt dus altijd even waar je de hoogste winst kan pakken.

Het Europees Kampioenschap

Nu de Champions League finale is gespeeld, staat het EK weer bijna voor de deur. Wat ik zelf altijd merk bij dit soort kampioenschappen is dat ik de wedstrijden van het Nederlands elftal met veel plezier kijk, maar de andere wedstrijden zijn vaak niet heel spannend voor mijn gevoel. Wat misschien een leuk idee is tijdens dit EK is om te kijken naar de wedtips van de experts voor wedstrijden tijdens het EK en daar dan op te gokken. De wedstrijd zal dan een stuk spannender zijn.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *