29 november 2021

Je bureaustoel tweedehands kopen

2 min read
Rode stoel

Je hebt een nieuw kantoor en nu heb je natuurlijk een bureaustoel nodig! Of misschien ben je een student en wil je graag een bureaustoel kopen om thuis aan je bureau te kunnen studeren. Wist je dat je je bureaustoel ook tweedehands kunt kopen? Tegenwoordig zijn er bureaustoelen van zoveel verschillende merken ook tweedehands verkrijgbaar, zoals een Ahrend bureaustoel of een Dauphin bureaustoel.

Bureaustoel

Waar koop je een tweedehands bureaustoel?

Voor een nieuwe bureaustoel ga je gewoon naar de winkel. Maar waar koop je een bureaustoel die al gebruikt is? Ook hiervoor kun je gewoon naar de winkel gaan of je kunt de tweedehands bureaustoel via een webshop aanschaffen! Vaak kun je ook nog profiteren van garantie op de stoel en daarom weet je eigenlijk zeker dat je in een winkel of webshop een goede aankoop doet.

Wil je echter nog voordeliger uit zijn? Dan is het wellicht beter om te zoeken naar tweedehands bureaustoelen op websites als Marktplaats. Hier verkopen particulieren hun tweedehands spullen en dit is vaak nog iets goedkoper. Wel geldt hier vaak geen garantie en weet je niet altijd zeker of degene waarbij je een aankoop doet wel betrouwbaar is.

Rode stoel

Waar moet je rekening mee houden?

Net als bij de aankoop van een nieuwe bureaustoel let je bij de aankoop van een tweedehands bureaustoel natuurlijk op het merk en de reviews van de bureaustoel. Bij de aankoop van een tweedehands bureaustoel is het ook aan te raden te kijken naar de reviews van de verkoper. Zo kun je zien of deze persoon of dit bedrijf wel betrouwbaar is. Voordat je de aankoop doet kun je de stoel ook het beste even goed controleren op beschadigingen.