Wonen

In en om je huis genieten

De laatste maanden zijn we door alle sluitingen en regels met betrekking tot de pandemie vaker thuis te vinden. Veel mensen werken thuis, de meeste winkels zijn dicht en alle pretparken en dierentuinen zijn ook gesloten. Een mooi moment om hier een positieve draai aan te geven en het in en om je huis extra gezellig te gaan maken. Veel mensen zijn gestart met het klussen in het huis. Alles wat er nooit van is gekomen wordt nu aangepakt. Ook vinden er in deze tijd veel verbouwingen plaats. Een veranda is een veel gekozen optie op dit moment. Je breidt er je woonoppervlakte mee uit en je kunt op deze manier extra van je tuin genieten. Het is nu ook een mooi moment om je tuin eens flink op te knappen. Als het voorjaar begint is je tuin er dan ook klaar voor en kan je er meteen gaan zitten.

In de winter in je tuin genieten

Vanaf het najaar zitten we allemaal massaal binnen voor de televisie of achter de computer. Toch zijn er voldoende mogelijkheden om ook in de wintermaanden in je tuin of op je terras te genieten. Wat dacht je van een warmtelamp en leuke verlichting. Ook besluiten veel mensen om een vuurschaal aan te schaffen. Het is dan heerlijk warm en ook nog gezellig bij het knapperende hout in je tuin. Bij droog maar koud weer kan je dus met wat kleine aanpassingen toch heerlijk buiten genieten van je tuin. Wellicht dat je al een veranda hebt. Dan weet je hoe prettig dit is om in de winter in te zitten. Als je nog geen veranda hebt, is het zeker de moeite waard om hier eens goed over na te denken. Een veranda is misschien een beetje valsspelen, want je zit niet volledig buiten. Maar je kunt in een veranda in de winter echt heerlijk vertoeven. Hoe lekker is het om op deze manier van de lange donkere avonden te genieten.

Verlichting en warmte in je tuin

Naast het aanbrengen van leuke verlichting in je tuin is de eerder genoemde vuurschaal ook een veel gekozen optie om sfeer en warmte in je tuin te brengen. Vuurschalen zijn er in diverse soorten en maten, variërend van cortenstaal tot gietijzer. De schaal staat meestal op een ring of pootjes. De meeste vuurschalen zijn gemakkelijk verplaatsbaar en hebben een dichte bodem. Met een vuurschaal in je tuin kan je er het hele jaar door van genieten.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *