22 januari 2022

Ga je verhuizen? Gebruik deze tips!

2 min read

Wanneer je eindelijk na maanden of zelfs jarenlang zoeken dan eindelijk een leuk huisje gaat huren of hebt gekocht is het na een eventuele verbouwing tijd om te verhuizen! Een verhuizing kan een hele opgave zijn voor sommige mensen, daarom vind je in dit artikel een aantal tips die verhuisboxen je mee wilt geven.

Deuren openhouden

Tijdens je verhuizing is het het handigst om je deuren open te houden. Daarvoor is het niet handig om 1 iemand continu de deur open te laten houden. Zorg er daarom voor dat je een deurstopper hebt die de deur voor jou openhoudt wanneer je zware dozen je oude woning uit tilt en je nieuwe woning in tilt. Heb je geen deurstopper en wil je er ook geen aanschaffen? Dan kan je ervoor kiezen om de gehele deur uit het kozijn te halen, zodat je toch de gemakkelijkheid hebt.

Organiseer alles

Alles organiseren is enorm belangrijk, van het verhuisdozen kopen tot het inpakken, label alles voordat je begint. Zo kan je gelijk de dozen in de goede kamers tillen en hoef je niet, als je nog geen zin hebt om uit te pakken, door alle verhuisdozen gaan tot je je spullen hebt.

Water is belangrijk

Een ander ding waar je rekening mee moet houden is dat je genoeg water hebt. Iedereen die je de dag van de verhuizing helpt moet goed gehydrateerd blijven, dit doe je het beste met water. 

Een to go bag

Om het jezelf nog gemakkelijker te maken kun je van tevoren alvast inpakken in plaats van op de verhuisdag zelf. Hiervoor is het ook handig om een to go bag te maken. Deze tas bevat alles wat je nodig zou kunnen hebben in het dagelijks leven. Bijvoorbeeld een tandenborstel, tandpasta, onderbroeken en sokken. Zo kom je nooit onverhoopt zonder te zitten als er zich een situatie voordoet. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *