22 januari 2022

Eenvoudig reserveren

2 min read
Room manager

De tijd dat je alleen telefonisch ergens een vergaderruimte kon reserveren ligt ver achter ons, vandaag de dag regel je eenvoudig online een ruimte. Als bedrijf is het wel zaak dat je efficiënt met de tijd en de ruimte omgaat, en daar schort het nog wel eens aan. Met de software van room manager mis je geen minuut meer, en voor je klanten is zeer professionele software waar ze gebruik van kunnen maken. Als bedrijf zie je in een oogopslag de bezetting van een ruimte, en de momenten waarop een ruimte nog niet geboekt is. Het systeem kan eenvoudig ingepast worden in de huidige IT structuur van je bedrijf.

Room manager

Perfect voor meerdere vergaderruimtes

De software van de room manager is perfect wanneer je als bedrijf meerdere vergaderruimtes hebt, klanten kunnen via de email reserveren en hun tijd vastzetten. Jij als bedrijf ziet direct dat er een reservering is gedaan, en wanneer de ruimte nog te boeken is. Door het display in de ruimte zijn klanten nooit te laat klaar met vergaderen, want de display geeft precies de tijd aan die er nog is te gaan. Ook perfect voor de klant want deze weet dat die op tijd af moet sluiten, is er nog ruimte na de reservering dan is het mogelijk om via het scherm tijd bij te boeken.

Module voor catering

Wil je als bedrijf extra service bieden aan je klanten, dan is de catering module voor de room manager perfect om aan te bieden. Een drankje, kopje koffie of thee kan met een druk op de knop worden gereserveerd, op deze manier is de klant geen kostbare tijd kwijt aan het lopen naar de kantine bijvoorbeeld. Ook voor het bestellen van extra apparatuur is de module effectief om te gebruiken, heb je een lunch besteld kun je deze ook bestellen als het tijd is om te lunchen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *