22 januari 2022

Een eigen software

2 min read

Wanneer je een eigen onderneming hebt dan is het belangrijk om een goede software te hebben. Denk bijvoorbeeld maar aan het bijhouden van verschillende gegevens zoals bijvoorbeeld welke medewerkers zoal voor je werken op dit moment, wat de verschillende klanten zijn, facturen, enzovoorts. Om zelf een software hiervoor te maken kan erg lastig zijn, zeker wanneer je niet de tijd en de technische kennis hiervoor hebt. Daarom is het verstandig om contact op te nemen met een expert in het maken van een software op maat. Een betrouwbare aanbieder is bijvoorbeeld appelit die al jarenlang ervaring heeft met het maken van een software helemaal op maat.

Hoe werkt het eigenlijk?

Appelit bied oplossingen die helemaal op maat zijn. Ook is het mogelijk om gratis een vrijblijvende offerte op te vragen. Er zijn veel verschillende redenen waarom je dus een software op maat wilt laten maken. Denk bijvoorbeeld maar om verschillende producten en processen beter in kart te brengen. Een software op maat laten maken bij appelit gebeurt al voor een laag vast tarief. Daarnaast is het mogelijk om altijd nog verschillende extra’s te laten maken en hier kan bijvoorbeeld een aanvullend tarief worden gehanteerd. Tijdens het eerste intro gesprek zal er gekeken worden naar wat jouw wensen zijn, en wat het budget is voor de software op maat die je wilt laten makken. Appelit heeft veel ervaring en kan hierdoor vrijwel elke software maken die je nodig hebt.

Stappen plan

Appelit werkt volgens een vast stappenplan om een zo groot mogelijke kans op een succesvolle app te laten lukken. De eerste stap is een gesprek waarin er een advies wordt gemaakt en er een zogenaamde groeiscan gedaan wordt. Op basis hiervan wordt er gekeken wat de verschillende doelen zijn die jij hebt, en ook op wat voor een termijn je bijvoorbeeld wilt dat de app wordt gemaakt. Dit kan je eenvoudig aangeven en vervolgens zal appelit voor je aan de slag gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *