Geen categorie

Een complete transformatie

Men spendeert het overgrote deel van hun tijd op kantoor of aan het werk. Doordat je daar het meeste tijd actief bent, is het van groot belang dat je werkplek goed is ingericht. Een kantoor is een ruimte waar je erg productief zal moeten zijn en waar je goed zou moeten kunnen functioneren. Je zal daarvoor rekening moeten houden met een aantal punten. Er zal een rustige sfeer moeten hangen en je zal een goede houding moeten hebben. Dat zijn veruit de belangrijkste dingen waar je voor moet zorgen. Toch zal er altijd nog punten zijn die je zou kunnen verbeteren. Het is belangrijk om veel aandacht te schenken aan een goede werkplek, want dat is van groot belang voor je productiviteit. Alleen met een goede werkplek zal je tot een goed resultaat kunnen komen. Er zijn nog wel een aantal dingen waar men geen rekening bij houdt met het inrichten van een werkplek, daarom heb ik deze punten hieronder even voor je op een rijtje gezet.

Ook thuis een goede houding

Sinds dat de maatregelen getroffen zijn moesten we noodgedwongen thuis aan het werk gaan en konden we even niet naar kantoor komen. Dat betekende niet dat je niks meer hoefde te doen, maar dat je wel aan de slag moest gaan. Nu kan je dat doen vanaf de bank met je laptop op schoot, maar dat is niet een optimale werkhouding. Je kunt beter gewoon een de eettafel of aan het bureau gaan zitten. Als je te lang in een verkeerde houding blijft zitten, dan zal je veel last krijgen van je rug en dat moet je niet hebben. Gelukkig mogen we nu langzaam aan weer naar kantoor komen. En toen ik op de eerste dag weer naar kantoor kon komen, zag ik ineens dat we nu ook over staanbureaus beschikken. Het was een vrij keuze om daar gebruik van te maken. Sommigen zijn daar geen liefhebber van, maar ik vind dat erg prettig werken.

En nieuwe verlichting

Naast dat een goed bureau een grote impact kan hebben op je werk houding, is het ook erg belangrijk om voor de juiste verlichting te kiezen. Als je de hele dag onder een tl balk hebt gezeten, zal je aan het eind van de dag je daar toch niet prettig over voelen. Naast dat sommigen op het kantoor een staanbureau wilde hebben, was het ook duidelijk dat onze verlichting vervangen diende te worden. Iemand had led downlight expert – Bes Led aangeschreven, zodat wij konden kijken naar nieuwe led verlichting. Nu ik eenmaal een dag onder de led verlichting gewerkt heb, merk ik een enorm groot verschil. Het is een grote verbetering dat we nu eindelijk over led verlichting beschikken.