22 januari 2022

De mooiste hoeden voor de warmere dagen

2 min read

Het wordt al sneller warmer weer dan je denkt. Voor je het weer kan je alle t-shirtjes en korte broeken weer uit de kast halen. Ook de zomer hoed zijn dan weer van pas. Maar welke hoeden zijn nu weer helemaal in? Wij zullen ze voor je op een rijtje zetten.

Zomerhoeden

Een zomer hoed wat jij echt moet aanschaffen, is de hoed van geweven stro. Dit is een echte klassieker om het strand mee te bezoeken. Ondanks dat alle hoeden van stro hetzelfde lijken, heb je ze in alle soorten en maten. Daarnaast beschermt de hoed je tegen de zon en houdt het je hoofd koel. Een perfecte hoed om in de zomer te dragen dus!

Wat voor mannen erg populair is, is de pet met een logoborduring. Denk hierbij aan een pet met bijvoorbeeld het Nike logo erop. Of bijvoorbeeld een Tommy Hilfiger pet. Naast dat het een extra stoere look creëert, beschermt het luikje van de pet tegen de warme zon.

Een hoofddeksel wat je tegenwoordig ook vaak ziet, is de hoed wat voor een gedeelte is gemaakt van raffia. De hoed past door het sportieve uiterlijk perfect bij het beoefenen van een sport, maar kan ook op straat worden gedragen.

belangrijke hoeden

Een exemplaar wat we zeker niet kunnen vergeten in dit rijtje, is de baret. De baret was vroeger alleen voor de mensen die in een wat betere situatie zaten. Tegenwoordig zijn de hoofddeksel overal te koop. De baret maakt jouw outfit helemaal compleet. Dit is dus de perfecte hoed om in de zomer mee rond te lopen.

Ook de bucket hat is sinds een aantal jaar weer helemaal in. Elke winkel of kledingmerk verkoop tegenwoordig deze hoeden. Het is niet alleen trendy, maar ook weerbestendig. De hoed zal je sowieso beschermen tegen de zon en warmte dat hier vanaf komt, maar daarnaast is het ook nog eens waterdicht. Ook voor als het minder mooi weer is, is een bucket hat een verstandige optie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *