29 november 2021

Bioscopen op Instagram

2 min read

Even een gezellig ontspannen door een film te kijken in de bioscoop. De bioscoop is bijvoorbeeld een gezellig uitje met familie of vrienden. Bioscopen beschikken over de meest recent uitgekomen films en veel verschillende genres, op deze manier draait er voor iedereen een leuke film in de bioscoop. Wil je een van de eersten zijn die de film ziet? Dat kan door naar de première van de film te gaan. Wanneer de film een vervolg is op een eerder deel wordt dit vaak gedaan doormiddel van een marathon waarbij de voorgaande film en de nieuwe film na elkaar worden gedraaid. Om bezoekers te trekken is het belangrijk dat de mensen op de hoogte zijn van het film arrangement. Dit kan bijvoorbeeld door gebruik te maken van social media.

Waarom bioscopen op Instagram?

Instagram is een social media platform wat de laatste jaren sterk is gegroeid. Het fijne van Instagram is dat het makkelijk werkt, mensen kunnen makkelijk foto’s plaatsen, liken en delen. Een bioscoop kan gebruik maken van Instagram door bijvoorbeeld première avonden te promoten en aan te geven welke film er momenteel in e bioscoop draaien. Daarnaast is Instagram is een laagdrempelig platform, de klanten hier ook gemakkelijk vragen stellen wanneer zei deze hebben. Dit kunnen ze gemakkelijk doen door een reactie onder de foto te plaatsen of een privé bericht te sturen.

Wat kan Chatkracht hierbij betekenen?

Chatkracht kan hierbij ondersteunen door de binnenkomende vragen van klanten te beantwoorden. De chatspecialisten zullen de binnenkomende vragen binnen 30 seconden oppakken en de klanten verder helpen. Chatkracht staat 7 dagen per week, 72 uur voor u klaar om de vragen van klanten te beantwoorden. De chatspecialisten reageren namens uw bioscoop op de berichten van de klanten. Over de manier waarop ze dit doen worden van de voren afspraken gemaakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *