28 november 2021

Administratiekantoor Arnhem

2 min read
Goede-boekhouder-Arnhem

Als jij op zoek bent naar een goed administratiekantoor in Arnhem dan moet je zeker eens contact opnemen met DHenH. Ik werk al geruime tijd met hen samen en ik ben erg tevreden over hen!

Boekhoudkantoor-Arnhem

Professionals bij administratiekantoor in Arnhem

De medewerkers van DHenH zijn echt professionals. Zij weten heel goed hoe zij bepaalde zaken aan moeten pakken. Als ik vragen heb, hebben zij altijd een antwoord en zij zijn ook altijd bereikbaar. Meestal vraag ik wel naar dezelfde persoon, omdat hij altijd de werkzaamheden voor mijn bedrijf doet. Als hij niet aanwezig is, door bijvoorbeeld vakantie of ziekte, dan kan een collega van hem mij ook altijd heel goed helpen. Ik vind het een erg fijne manier van samenwerken!

Goede-boekhouder-Arnhem

Werkzaamheden administratiekantoor DHenH in Arnhem

DHenH heb ik, jaren geleden, in eerste instantie ingeschakeld om mijn jaarrekening op te maken. Daarna zijn zij ook mijn belastingaangiftes gaan doen. Dus zowel de jaarlijkse belastingaangifte als de kwartaalaangiftes. Ik was hier erg blij mee, want dit waren taken waar ik geen verstand van had en waar ik dus altijd heel veel tijd mee kwijt was en dan nog twijfelde ik of ik het wel goed gedaan had. Nu hebben zij dit dus volledig overgenomen. Ik weet nu zeker dat deze werkzaamheden goed en op tijd gedaan worden. Dit geeft mij een rustig gevoel. Ik hoef me daar niet druk om te maken. Erg fijn. Inmiddels is mijn bedrijf nog wat groter geworden en heb ik een aantal medewerkers in dienst. DHenH doet nu inmiddels ook de salarisadministratie en nog wat andere administratieve werkzaamheden voor mijn bedrijf. Ik ben hier erg blij mee, want ik kan me zo richten op de core business en zij pakken de rest op. Iedereen doet nu dus wat hij of zij leuk vindt en waar hij of zij goed in is. Dit is dus zowel voor administratiekantoor DHenH in Arnhem als voor mij een fijne situatie.